Werken bij

Lijkt het je leuk om te werken in de horeca? Horecavaardigheden te leren en werkervaring op te doen? Dan is het leertraject van lunchroom De Eetkamer iets voor jou!

We helpen je om de afstand tot de arbeidsmarkt te verkleinen. Je leert niet alleen een bepaald vakgebied, ook ga je aan de slag met belangrijke werknemersvaardigheden. Bij de Eetkamer kun je aan de slag in de horeca. Zo leer je de gasten hartelijk ontvangen in de lunchroom of bereid je een heerlijke lunch voor hen in de keuken.

Aan de slag
Je begint bij ons met een intakegesprek. Samen met jou kijken we naar jouw wensen en mogelijkheden. Bij de Eetkamer leer je zo veel mogelijk door praktijkervaringen op te doen. Dat betekent bijvoorbeeld dat je meewerkt in de keuken, of dat je ervaring op doet in de bediening. Je leert ook wat het inhoudt om een goede werknemer te zijn, hoe je omgaat met collega’s, je werkgever en natuurlijk met gasten. Daarnaast is er ook ruimte om te werken aan persoonlijke leerdoelen en je sociale vaardigheden.

Wij vinden zelfstandigheid en ontwikkeling erg belangrijk. Daarom bieden wij jou een creatieve omgeving met zoveel mogelijk leermogelijkheden. We trainen je op het gebied van service, eten, telen van groenten en het opmaken van borden.

Locatie Phood 
Vanaf december 2023 hebben we er een nieuwe locatie bij: Phood.
Phood is het bedrijfsrestaurant in het regionale zorgkantoor van Philadelphia Zorg. Het zorgkantoor is gevestigd in een pand aan de Deventerstraat, wat wordt gedeeld met de Woonmensen. Het bedrijfsrestaurant is toegankelijk voor beide organisaties.

Werken bij Phood is heel veelzijdig. We zorgen dat het kantoorpersoneel tijdens de lunchpauze voldoende keuze heeft uit vers belegde broodjes, soepen of andere lunchgerechten. Daarnaast beheren we een koffiecorner waar mensen gratis een kopje koffie/thee kunnen halen, maar bijvoorbeeld ook een verse smoothie of huisgemaakte koek kunnen kopen.
Binnen het regiokantoor zijn ook diverse vergaderruimtes; vanuit Phood zorgen wij dat de mensen in de vergadering of training ook koffie/thee of een lunch krijgen.

We hebben bij Phood dus veel verschillende werkzaamheden: het maken van broodjes, soepen, smoothies, het bakken van koekjes en andere lekkernijen, mensen ontvangen in het restaurant, het bedienen van de kassa, koffie en thee klaar zetten voor de vergaderingen en zorgen dat de vergaderruimtes netjes zijn.
Het voordeel van locatie Phood is dat alles vooraf gepland wordt. We hebben in de ochtend al duidelijk wat er op de dag moet gebeuren. Dit zorgt voor veel structuur en duidelijkheid.

Toekomstperspectief
Je bent bij onze locaties welkom zo lang je hier kunt blijven leren. Als je er klaar voor bent om naar een andere werkplek te gaan, kijken we samen met jou naar de mogelijkheden. Zo kun je bijvoorbeeld op zoek naar een betaalde baan, vrijwilligerswerk of een andere leerwerkplek. 


Contact

Ben je nieuwsgierig geworden? Graag bespreken we met jou de mogelijkheden om op een van onze locaties te komen werken. 
Je kunt natuurlijk altijd vrijblijvend een afspraak maken om eens een kijkje te nemen op onze locaties.