Leerwerktraject

Wil je je nog verder ontwikkelen, met de mogelijkheid om een branche erkend certificaat te behalen? Dat kan met het leerwerktraject (LWT) bij De Eetkamer!

Het LWT is een op maat gemaakt programma, waarbij je een branche erkend certificaat kunt behalen. Het traject duurt minimaal zes maanden en maximaal twee jaar.
Je kunt gaan voor het certificaat van bedieningsassistent of keukenassistent. Bij dit traject leer je in de praktijk, maar je krijgt ook de volgende theorielessen:
– Sociale vaardigheden
– Lezen, Engels en rekenen
– Werknemersvaardigheden
– Vakles horeca
Het traject wordt afgesloten met een praktijkexamen.

Wil je graag één of twee vakken volgen (en daarbij deelcertificaten halen) maar niet deelnemen aan het gehele traject? Ook dat is mogelijk! Zo kun je bijvoorbeeld aansluiten bij de lessen ‘lezen’ of ‘sociale vaardigheden’.

Om aan het traject (voor een branche erkend certificaat*) deel te kunnen nemen, gelden de volgende voorwaarden:
– Je bent minimaal 6 dagdelen per week aanwezig op je leerwerk plek
– Je beschikt over een WLZ of PGB indicatie
– Je maakt de keuze tussen het certificaat voor bedieningsassistent of
keukenassistent. Na het behalen van het eerste certificaat heb je
altijd de mogelijkheid om ook de tweede te behalen.

* Wanneer je het branche erkend certificaat behaald hebt, heb je het vakgerichte gedeelte van een MBO-1 diploma behaald. Via het ROC zou dit afgerond kunnen worden, om uiteindelijk een diploma te behalen.

Heb je vragen over het LWT/de lessen, of wil je weten of het traject bij je past? Neem gerust contact op met Michelle, coördinerend werkbegeleider/LWT trainer bij De Eetkamer.
055-5766460