Dagbesteding – Lunchroom de Eetkamer

Lijkt het je leuk om te werken in de horeca? Horecavaardigheden te leren en werkervaring op te doen? Dan is het leertraject van de Eetkamer iets voor jou!

We helpen je om de afstand tot de arbeidsmarkt te verkleinen. Je leert niet alleen een bepaald vakgebied, ook ga je aan de slag met belangrijke werknemersvaardigheden. Bij de Eetkamer kun je aan de slag in de horeca. Zo leer je de gasten hartelijk ontvangen in de lunchroom of bereid je een heerlijke lunch voor hen in de keuken.

Aan de slag
Je begint bij ons met een intakegesprek. Samen met jou kijken we naar jouw wensen en mogelijkheden. Bij de Eetkamer leer je zo veel mogelijk door praktijkervaringen op te doen. Dat betekent bijvoorbeeld dat je meewerkt in de keuken, of dat je ervaring op doet in de bediening. Je leert ook wat het inhoudt om een goede werknemer te zijn, hoe je omgaat met collega’s, je werkgever en natuurlijk met gasten. Daarnaast is er ook ruimte om te werken aan persoonlijke leerdoelen en je sociale vaardigheden,

Wij vinden zelfstandigheid en ontwikkeling erg belangrijk. Daarom bieden wij jou een creatieve omgeving met zoveel mogelijk leermogelijkheden. We trainen je op het gebied van service, eten, telen van groenten en het opmaken van borden.
Wil je je hiernaast nog verder ontwikkelen en een branche erkend certificaat behalen? Wellicht is het leerwerktraject iets voor jou! (zie pagina ‘Leerwerktraject’ op deze website).

Toekomstperspectief
Je bent bij de Eetkamer welkom zo lang je hier kunt blijven leren. Als je er klaar voor bent om naar een andere werkplek te gaan, kijken we samen met jou naar de mogelijkheden. Zo kun je bijvoorbeeld op zoek naar een betaalde baan, vrijwilligerswerk of een andere leerwerkplek.

Contact
Graag bespreken we met jou de mogelijkheden. Ook kun je een afspraak maken om eens te komen kijken.