Dagbesteding – Bedrijfsrestaurant Phood

Lijkt het je leuk om te werken in de horeca, en wil je een werkplek met veel duidelijkheid en structuur?
Wil je horecavaardigheden te leren en werkervaring op te doen? Dan is het leertraject van Phood iets voor jou!

Phood is het bedrijfsrestaurant in het regionale zorgkantoor van Philadelphia Zorg. Het zorgkantoor is gevestigd in een pand aan de Deventerstraat, wat wordt gedeeld met de Woonmensen. Het bedrijfsrestaurant is toegankelijk voor beide organisaties. Deze locatie gaat starten per december 2023.

Werken bij Phood is heel veelzijdig. We zorgen dat het kantoorpersoneel tijdens de lunchpauze voldoende keuze heeft uit vers belegde broodjes, soepen of andere lunchgerechten. Daarnaast beheren we een koffiecorner waar mensen gratis een kopje koffie/thee kunnen halen, maar bijvoorbeeld ook een verse smoothie of huisgemaakte koek kunnen kopen.
Binnen het regiokantoor zijn ook diverse vergaderruimtes; vanuit Phood zorgen wij dat de mensen in de vergadering of training ook koffie/thee of een lunch krijgen.

We hebben bij Phood dus veel verschillende werkzaamheden: het maken van broodjes, soepen, smoothies, het bakken van koekjes en andere lekkernijen, mensen ontvangen in het restaurant, het bedienen van de kassa, koffie en thee klaar zetten voor de vergaderingen en zorgen dat de vergaderruimtes netjes zijn.
Het voordeel van locatie Phood is dat alles vooraf gepland wordt. We hebben in de ochtend al duidelijk wat er op de dag moet gebeuren. Dit zorgt voor veel structuur en duidelijkheid.

Aan de slag
Je begint bij ons met een intakegesprek. Samen met jou kijken we naar jouw wensen en mogelijkheden. Bij de Phood leer je zo veel mogelijk door praktijkervaringen op te doen. Dat betekent bijvoorbeeld dat je meewerkt in de keuken of gasten helpt in het restaurant. Je leert ook wat het inhoudt om een goede werknemer te zijn, hoe je omgaat met collega’s, je werkgever en natuurlijk met gasten. Daarnaast is er ook ruimte om te werken aan persoonlijke leerdoelen en je sociale vaardigheden. Wij helpen je de afstand tot de arbeidsmarkt te verkleinen.

Toekomstperspectief
Je bent bij onze locaties welkom zo lang je hier kunt blijven leren. Als je er klaar voor bent om naar een andere werkplek te gaan, kijken we samen met jou naar de mogelijkheden. Zo kun je bijvoorbeeld op zoek naar een betaalde baan, vrijwilligerswerk of een andere leerwerkplek.

Contact
Ben je nieuwsgierig geworden? Graag bespreken we met jou de mogelijkheden om op een van onze locaties te komen werken.
Je kunt natuurlijk altijd vrijblijvend een afspraak maken om eens een kijkje te nemen op onze locaties.